Aanbod

Visitekringen en intressekringen

Een bezoekje afleggen is erg gezellig. Maar wat gebeurt er als uw familie- en kennissenkring kleiner wordt? Dan is visite krijgen of op bezoek gaan niet meer zo vanzelfsprekend.

Radius biedt u de gelegenheid anderen in een gezellige vaste kring te ontmoeten.
De deur staat open!

In het dienstencentrum

Radius heeft diverse dienstencentra in Leiden en Oegstgeest, waar mogelijkheden zijn om anderen te ontmoeten. Soms zijn het groepjes met dezelfde interesse: handwerken, knutselen. Maar er zijn er ook waar alleen wordt bijgepraat, met een kopje thee of koffie erbij. Ook kunt u bij Radius een eigen club beginnen, als u een hobby heeft waar anderen ook interesse in hebben. Verder kunt u voorafgaand of aansluitend mee-eten in het dienstencentrum.

Programma

Er kunnen allerlei verschillende dingen samen, of alleen, gedaan worden. Maandelijks stelt men zelf het programma op, in overleg met de begeleiders. In ieder geval is er ook altijd thee of koffie.

Uitstapjes!

Soms gaat een groep samen uit winkelen of maakt een uitstapje. Verandering van omgeving doet een mens goed!

Van harte welkom!

Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over vervoer en kosten? U hoeft alleen maar met Radius te bellen en wij zullen u nader informeren.

Leiden: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl

 

Oegstgeest: 071 707 42 00

E-mail: a.vanelk@radiuswelzijn.nl

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden