Aanbod

Uitstapjes

Vanaf diverse dienstencentra rijdt de Sterbus naar leuke plaatsen in de buurt. In het zomerseizoen organiseren de wijkmedewerkers regelmatig uitjes naar bijvoorbeeld Katwijk, Noordwijk of een rondje langs de bollenvelden. In de winter kunt u bijvoorbeeld een kerstmarkt bezoeken of een overdekt winkelcentrum.

Programma

De wijkmedewerkers organiseren met regelmaat een uitstapje naar bijvoorbeeld winkelcentra in de omgeving van Leiden zoals Leidschehage, De Boogaard in Rijswijk of het stadshart van Zoetermeer. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar Katwijk, Noordwijk of tuincentra als Overvecht in Lisse en soms naar bijzondere evenementen in de omliggende genmeenten. Het programma voor deze uitstapjes is op te vragen bij het dienstencentrum in uw wijk. Heeft u zelf een leuk idee voor een uitstapje? Bespreek dit eens met de wijkmedewerker.

Voor deelnemende dienstencentra kunt u terecht bij de wijkmedewerker of bekijk het activiteitenprogramma op de website.

Opstapplaats en kosten

In de Sterbus is plaats voor zes deelnemers. Het uitje gaat door bij een minimum van vier deelnemers. U vertrekt vanaf het deelnemende dienstencentrum.

Een ervaren chauffeur haalt u om 11.00 uur op  en brengt u rond 14.30 uur weer terug op de plaats waar u die ochtend bent opgestapt. U onderneemt het uitje geheel zelfstandig.
Er gaat geen begeleiding mee!

De kosten zijn € 6,00 per rit. Daarnaast betaalt u € 7,75 abonnementskosten per jaar. Uiteraard zijn de kosten die u verder maakt (entree, eten, drinken, aankopen etc.) voor eigen rekening.

 

 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden