Aanbod

Open luistercirkel Leiden-Binnenstad (alle leeftijden)

 

Tijdens een open luistercirkel worden de aanwezigen uitgenodigd om op een aandachtige manier aanwezig te zijn. We luisteren naar onszelf, naar ons hart, als we de talking stick vasthouden. Is er iets is dat gedeeld wil worden? En we worden stil en luisteren vol aandacht naar de ander als die de stok heeft. Dit is anders dan de meeste gesprekken in het leven, waarbij we vaak snel op elkaar reageren. Soms zijn we dan meer bezig met onze eigen reactie en gedachten, dan met echt naar de ander luisteren.

We sluiten de bijeenkomst af met een rondje waarbij iedereen die dat wil zijn of haar wens uitspreekt voor de toekomst. Welke verbinding wilt u aangaan? Wat voor nieuwe ontmoetingen wenst u? Wat mag er in uw leven ontluiken of gaan groeien? Waar wilt u meer van zien?

 

Als u/je graag in een luistercirkel met vaste mensen wilt, kun je dat aan ons laten weten. Wij helpen graag nieuwe (kleine) groepen op weg!

De luistercirkels worden georganiseerd door Annet Gijsman (Radius, zie onder) i.s.m. Jacinta van Harteveld (06 30267068 of via www.jacintavanharteveld.nl).

 

Telefoon Radius: 071 707 42 00

E-mail: a.gijsman@radiuswelzijn.nl

 

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden